fbpx

Om oss

Vi er et markedsføringsbyrå i Norge med fokus på strategi, og vi er eid av en amerikaner som nå har bosatt seg på Vestlandet. Vi hjelper kundene dine å velge deg gjennom strategi og løsninger.

Møt teamet

Vy

Vy Baldwin

Hei fra Vy Baldwin! Den asiatisk-amerikanske eieren av Vy Strategy. Hun vokste opp, tok utdanning og fikk verdifull arbeidserfaring i USA - fødestedet til mange moderne markedsføringsstrategier og verktøy som i dag brukes over hele verden. Vy kom til Norge med evnen til å lage strategier som er tilpasset virksomhetens behov og mål. Hun sparer bedrifter tid og penger ved å sørge for at all markedsføringsinnsats jobber mot det samme målet. Når hun ikke er opptatt med å bygge broer mellom bedrifter og potensielle kunder, er hun ute og nyter all den vakre naturen Norge har å tilby. Vy elsker å ta bilder til sine personlige profiler på sosiale medier for å få sine amerikanske venner til å besøke Norge enda oftere enn det de allerede gjør.

Helene

Helene Jordbrekk

Helene Jordbrekk har utdanning innen kommunikasjon og markedsføring. Hun er vår markedsføringskoordinator, og hun undersøker trender, bransjer og markeder, lager innhold og håndterer det daglige vedlikeholdet på kundekontoret. På fritiden er hun en ivrig leser og favorittene hennes spenner fra “Good Omens” og “Everything is Fucked - A Book About Hope” til politiske biografier. Hun leser alt fra fantasy til sakprosa og biografier. Helene prioriterer å følge utviklingen i markedsføringsbransjen ved å lytte til podcaster og lese artikler og bøker. Det å holde seg oppdatert på alle de ulike sosiale mediekanalene og trendene tar litt tid, så ikke spør henne hva hennes gjennomsnittlige skjermtid hver uke er.

Rull til toppen