fbpx
verkstedet-12

Gründerloftet

Gründerloftet

Marius Selsø Håkonsen

I have the luxury to choose who I want to work with, and I LOVE working with Vy and her team. As a founder it’s sometimes difficult to “let go” and let somebody else in to work on your strategy, but with Vy it felt perfectly natural. She finds the perfect balance between aligning to our vision and at the same time bringing the outside perspective and her own background and skills into the discussions. And most important of all – once we agree on the road ahead – she gets stuff done! Going forward we’ll also expand our partnership and work on more brands together.

Hvorfor (vi gjør det)

Helt fra begynnelsen av ønsket vi at Gründerloftet skulle være mer enn bare et kontorfellesskap. Daglig leder, Marius Selsø Håkonsen, var opptatt av å skape et trygt sted hvor gründere og oppstartsselskaper kunne få vokse og utvikle seg, og til syvende og sist hjelpe entreprenører i Rogalandsregionen med å blomstre. Vi ønsket å bygge et fellesskap av (og for) gründere, entreprenører og innovatører, og på bakgrunn av dette lagde vi en strategi for å tiltrekke oss ulike mennesker og virksomhetene deres.

Hvordan (vi gjorde det)

Ved å effektivt bruke sosiale medier klarte vi å øke synligheten, samtidig som vi styrket merkevaren vår og knyttet tettere bånd med lokalsamfunnet. Bak hva som ble presentert til folk på sosiale medier lå det en innholdsstrategi som inkluderte å vise frem verdiene og suksessene våre, og å gjøre folk på Gründerloftet synlige. Og alt dette gjorde vi med kvalitetsbilder og videoer produsert av våre egne medlemmer.

Hva (var resultatet)

Etter et år så vi at strategien vår hadde vært en suksess. De rette folkene kom til oss uten at vi hadde brukt noe form for betalt annonsering eller andre former for push markedsføring. Ettersom vi har vokst og utviklet oss, har vi også rettet fokus mer mot teknologi.

Vy Strategy har ikke bare hjulpet Gründerloftet med å øke medlemsmassen sin, men vi er også et stolt medlem av fellesskapet vi har vært med å skape. Du finner kontoret vårt på Gründerloftet.