fbpx
kystvind konferansen-7

Kystvind

Hvorfor (vi gjør det)

Wolfgang B. Ognøy, grunnleggeren av Kystvind, kom til oss når han innså at han ønsket å styrke merkevaren sin innenfor regionen. Produksjonsselskapet hans ble skapt på bakgrunn av hans egen lidenskap for sceneproduksjon og lydteknologi, noe som tydelig skinner gjennom på hvert prosjekt han leverer. Vi ønsket å formidle ferdighetene og lidenskapen hans til det lokale markedet, og gjøre han til en etterspurt sceneprodusent i regionen.

Hvordan (vi gjorde det)

Vi bestemte oss for å lage en strategi for sosiale medier, en ny logo, merkevareidentitet og nettside. Med disse verktøyene kortet vi ned veien fra punktet hvor en potensiell kunde oppdager selskapet hans, til de finner ut om tjenestene han tilbyr passer til deres spesifikke behov. Strategien for Kystvinds sosiale medier fokuserte på kvalitetsinnhold med relevante budskap for å oppfordre til en forbindelse med publikummet hans. En ny logo og nettside ble laget for å gjøre selskapet mer minneverdig og tilgjengelig.

Hva (var resultatet)

Til syvende og sist førte denne effektiviseringen til en økning i etterspørselen. Når samfunnet endelig kunne åpne opp igjen etter COVID, stod Kystvind klar til å gripe mulighetene som lå foran dem da arrangementer og samlinger endelig var tilbake for fullt.