fbpx
kystvind konferansen-3

Floating Wind Conference

Prosjekt

Når Norwegian Offshore Wind skulle holde deres internasjonale Floating Wind konferanse i 2022, hyret de Vy Strategy for å hjelpe med å planlegge, koordinere og administrere arrangementet. Konferansen var en del av en større strategi for å styrke Norges posisjon i sektoren for fornybar energi, spesielt innenfor havvind.

Utførelse

Vi hjalp med å koordinere over 40 foredragsholdere på 3 ulike lokasjoner over 2 dager. I forkant av arrangementet hadde Vy Strategy ansvar for alt av markedsføring, kommunikasjon og koordinering, og sørget selvfølgelig for at alt gikk på skinner med konferansen på den store dagen.

Resultat

Vi forventet 200 deltakere, men kunne glede oss over at det ble solgt over 300 billetter til konferansen. I tillegg er vi stolte over den positive tilbakemelding vi fikk fra deltagerne. Suksess! “Den best organiserte konferansen jeg noen gang har deltatt på,” sa en deltager i undersøkelsen vi sendte ut i etterkant av arrangementet. Med dette var det tydelig at Norwegian Offshore Wind sine mål for konferansen ble møtt, og at det ble lagt et sterkt grunnlag for neste års konferanse.